Kärlek - mer kärlek!

Varje bröllop handlar om kärlek och engagemang - om att bestämma sig för ett liv tillsammans. De ingredienserna finns i varje bröllop ändå är varje bröllopsdag unik. Här ovan står Jim och Jessica med sina två fina tjejer. De gifte sig i Kungsängen i slutet av augusti 2015 i en kort men kärleksfull ceremoni vid vattnet. De ser ut att ha bestämt sig! Skål på er! En kyss för kärleken! Bruden Jessica strålar av skönhet. Hår och förberedelser gjordes av Angelika på Salong Oas i Kungsängens centrum.

Härliga Hälsingland bland djur, skog och Lill-Babs....

...och så vatten förstås. På väg upp mot Harsa i Hälsingland stod de där bredvid vägen i kvällssolen och det var bara att stanna. Jag var nyfiken på dem och de var nyfikna på mig. Kameran var med och det blev ett rent nöjesfotande. Natur, djur och minsann om inte självaste Lill-Babs hamnade framför kameran också. Kanoterna väntar på nya äventyr. Djuren hittade jag på Järvzoo - ett fint zoo i Järvsö. Lill-Babs var precis lika trevlig, naturlig och varm som jag hade kunnat tänka mig.

Att hitta bilden i bilden

I dag fick jag en förfrågan om jag hade några bilder från Bohuslän. För några år sedan var jag i Bohuslän och passade på att fota en del där och frågan jag fick i dag gjorde att jag gick in och tittade i mina bilder från denna vackra del av Sverige. En hel del obearbetade bilder låg där och väntade och jag satt vid datorn en stund med min pågående förkylning som sällskap, samt katten som nästan ligger på tangentbordet. Jag började jobba med den här bilden. Jaha. Den väckte inte något särskilt i mig. Visst, dramatisk himmel, vackra karga klippor men... nä. Måste göra något mer med bilden. Gjorde en blekare men samtidigt mer mjukintensiv. Bättre, men fortfarande inte bra. Något stämde inte m

Recent Posts
Archive
Search By Tags
  • Instagram

2015 by Lysa Öster