En ny websida

June 21, 2015

 

 

Dags att sjösätta min nya websida! Eftersom min gamla websidas hostingtjänst höll på att försvinna gav jag mig ut på jakten efter en ny. Och här är den nu, med blog och allt. 

 

I morse vaknade jag före klockan fem och gav mig ut i skogen för att fånga dimma och solens första strålar. 

 

 Harar hoppade, solstrålar ramlade ner genom dimma och grenar, fåglar sjöng och det var en ren lycka att vara där ute i skogen denna tidiga morgon. Sedan var det en lycka att få gå och lägga sig för att sova lite mer.  Allt detta på Rådmansö i Roslagen. 

 

 

 

Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts

February 25, 2020

January 1, 2020

December 29, 2019

December 27, 2019

November 24, 2019

Please reload

Archive