top of page
  • Lysa Öster

Drömparken en sommarkväll

Jag skulle ju inte vara ute och gå, jag skulle sitta hemma vid datorn och bildbehandla. Men sommarkvällsljuset lockade och kvällen var varm. Fästmannen var på landet så det var jag och kameran hemma. Vi gick ner till drömparken i Enköping, kameran och jag.

En bit från Drömparken finns idéträdgårdarna som har nytt tema varje år. Det här året är temat olika världsdelar och den röda skönheten här ovan är från sydamerika.

Den här blev kanske kvällens favorit om jag får säga. Det får jag.

Det här är en tok-blomma. Söt.

Gräs är så vackert.

En till tok-blomma.

Jag har aldrig uppskattat parker eller parkblommor förrän jag flyttade till Enköping. Här finns vackra tokiga, vilda och speciella blommor bland fina grässorter. Jag vet inte vad de heter, men det är inte så viktigt för mig. Om du har möjlighet - välkommen ner till Drömparken och åpromenaden med idéträdgårdarna. Det är fint.

0 kommentarer
Recent Posts
Archive
Search By Tags
bottom of page