Kaveldun

May 1, 2016

 Jag gav mig ut i morgonen med ett enda mål, att hitta kaveldun. 

 På engelska heter kaveldun bulrus och har använts som material i takläggningar. 

 

När jag fotat klart lägger jag mig ner en stund i gräset. Det är första varma vårdagen denna första maj och solen värmer mitt ansikte.  Där jag ligger på gräset befinner jag mig mellan kyrkklockor som slår och fåglar som sjunger.  Jag sluter ögonen och njuter.  Så hör jag en röst ovanför mig, "mår du bra?" och ser en äldre man som är ute med sin hund. Han hade blivit orolig och trodde kanske att jag var avsvimmad. Vi får ett fint samtal och sedan cyklar jag hem för att göra en kanna te och bruschetta, nöjd med morgonens fångst i kameran, solen mot mitt ansikte och det fina samtalet. 

 

 

 

 

 

Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts

June 29, 2020

June 26, 2020

February 25, 2020

January 1, 2020

December 29, 2019

Please reload

Archive