top of page
  • Lysa Öster

Att fota sin familj

Eftersom arbete och studier tar nästan all min tid så har jag inte så mycket tid för fotouppdrag. Dock kan jag inte leva utan att låta min kamera hjälpa mig att se och fånga världen då och då. Då är det dags att rikta kameran mot sin närmaste. Så det här blogginlägget handlar om mina närmaste.

Det här är min dotter Shawonne. Hon är en fantastisk ung kvinna som är kreativ, rolig och varm. Hon virkar, stickar och syr. Hon tecknar och kan tatuera. Dessutom, tur för mig, så tycker hon om att bli fotograferad. Hatten hon bär har hon gjort själv och klänningen är ett second hand-fynd.

Det här är min fina och kloka son Simon. Som synes är han militär. Han tycker inte så mycket om att bli fotograferad men ibland har jag tur och får ta några bilder. Dessutom tror jag inte att han gillar att jag skriver så mycket om honom så jag säger inte mer än så.

Det här är mitt barnbarn Mitz. Han är en glad liten linslus och jag älskar att fota honom. Som tur är älskar han också att bli fotad, helst av min stora riktiga kamera, mobilkameror är lite B verkar han tycka. Så rätt han har!

Det här är min man Stefan. Jag fotar honom gärna och allra helst under våra resor. Här är vi i Köpenhamn.

Sedan finns det annan släkt som hamnar framför min kamera.

Min systerdotter Madelene och hennes familj.

Min fina brorsdotter Malin.

Lycklig är den som har en massa fina människor i sin närhet att fota. Och en och en annan blomma då kanske.

0 kommentarer
Recent Posts
Archive
Search By Tags
bottom of page