top of page
  • Lysa Öster

Varje år - samma plats - samma tjej

Hon bestämde sig när hennes dotter snart skulle fylla ett år - en gång om året vid ungefär samma tid och på samma plats skulle hennes dotter fotograferas. Sagt och gjort, häromdagen var det femte gången vi träffades.

Lilla tösen snart ett år - 2012.

Ett år senare - snart två år gammal! 2013.

Nu har det gått ytterligare ett år och vilken lycka att hitta en pöl att plaska i! Nu är hon snart tre år. 2014. ​

​ Lila är fint! Här är det snart dags att fylla fyra år och det är 2015. Och så foto från häromdagen - snart är det dags att bli fem år. Hon har blivit lång och hon har blivit medveten. Kameran är rolig och självklart vill hon själv prova att fota med den stora tunga kameran - och det fick hon.

En ära att få följa och dokumentera den här människans uppväxt - tack för förtroendet!

0 kommentarer
Recent Posts
Archive
Search By Tags
bottom of page