En bild - från Dalarna

November 5, 2018

 Det är juni och det är kväll. Ljuset är sommarlent och himlen vilar bara lite men den blir inte mörk. Där i kanten av Orsa-sjön speglar sig bleka björkar i mörkt vatten. På land står de raka men i vattenspegeln dansar de, är det deras hemliga dansande liv? 

Jag är snart förbi. 


It's June and it's evening. The light is summer and the sky rests just a little but it does not get dark. There on the edge of the Orsa lake, pale birches reflect in dark waters. On land they are straight, but in the water mirror they dance, is it their secret dancing life?


I have soon passed by. 

 

 

Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts

June 29, 2020

June 26, 2020

February 25, 2020

January 1, 2020

Please reload

Archive