Min dotterdotter

December 6, 2018

 

 Hildegard sitter på muren vid Wenngarns slott - hösten 2018. 
 

 

Hildegard i slottsparken. 

Alla morföräldrar jäser av stolthet och lycka över sina barnbarn och jag är inte ett undantag. Hjärtat blir större än Wenngarns slott när jag är med dem.  Det här blogginlägget ägnar jag lite extra åt min fina dotterdotter Hildegard. Hon är en liten betraktare och så tycker hon om att kramas. 

 

 

 

Hon kan också vara ett litet charmtroll. 
 

 Och en betraktare... som sagt. 

 

 

Undersöker mormors reflexskärm. 

 

 

Och här har vi storebror Mitz - världens bästa storebror. 

 

 

Fina söta duktiga roliga härliga Mitz. 
 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts

June 29, 2020

June 26, 2020

February 25, 2020

January 1, 2020

December 29, 2019

Please reload

Archive