top of page
  • Lysa Öster

Moooaaaaa....


Om vi leker med tanken att den här bilden är från en film.. så tänker jag mig att filmen handlar om en flicka med märkliga krafter. Hon bor i ett gammalt hus och till sin hjälp har hon tjänare som hon har förhäxat till att alltid le, no matter what. Hon har 103 stycken men de flesta är små, mycket små. Själv ler hon aldrig. På nätterna vandrar hon i trädgården och söker efter små otyg att leka med. På dagarna sover hon i ett gammalt skåp vars dörrar knarrar så fort någon kliver över tröskeln till hennes hus. Om någon kommer objuden fastnar de i uppsatta fällor och förvandlas till små giraffer, max 40 cm höga. Girafferna får vara i trädgården och äta från låga buskar. Det växer laktrits på buskarna så girafferna blir svartvita som zebror efter exakt 9 veckor. Låter som en ganska knäpp film. I själva verket är det min dotterdotter Hildegard som sitter på en gunga på Solsidan och bakom henne står Pêl och ser till att allt går bra.

0 kommentarer
Recent Posts
Archive
Search By Tags
bottom of page