Två versioner av samma bild - nio år mellan

Min färd genom de externa hårddiskarna fortsätter. Hittar en bild jag får lust att "ta fram". Eftersom jag fotar i RAW-format betyder det att bilden inte är färdig, den behöver bearbetas. Så, det gör jag. När jag är nöjd med den så ser jag att jag har visst redigerat samma raw-bild 2011. Nyfiket tittar jag på hur jag tänkte då - och ser stora skillnader.

Redigeringsåret är 2011.

Redigeringsåret är 2019. Det enda jag tyckte var bättre på bilden från 2011 är att låskolven har högre skärpa, annars föredrar jag bilden från 2019. Platsen är Biskops Arnö där jag både har varit elev och arbetat som lärare och kurator under många år. En mycket vacker liten ö i Mälaren med en fin folkhögskola.

Featured Posts
Inlägg kommer snart
Håll ögonen öppna...
Recent Posts
Archive
Search By Tags
©Lysa Öster
  • Instagram

2015 by Lysa Öster