top of page
  • Lysa Öster

Hästar - något av det vackraste....

Det har hänt mig några gånger i livet, att jag kommer gåendes eller åkandes, vid ett hav, och jag har kameran redo och plötsligt som en överraskning så finns de bara där, hästarna - vilda och fria. Sådan glädje det blir att fota dessa vackra djur. Eller, ibland kan den vackraste häst gå omkring och såsa som en säck potatis och det blir ju inte så fina bilder av. Men jag har ett hemligt trick, en app som avger ett ljud av en gnäggande häst och vips så blir hästarna alerta. Bara för ett par veckor sedan, på Furillen, en liten ö uppe på norra Gotland träffade jag på några hästar:


För ganska många år sedan nu träffade jag hästar i Skåne, närmare bestämt Haväng på Österlen...


Som ni ser visar bilderna prov på olika sätt att redigera. Alla råd säger att man ska hitta sin stil och sedan hålla sig till den. Har aldrig varit bra på att hålla mig till bara ett sätt att verka på. Jag leker, provar och experimenterar. Varför skulle jag inte?

0 kommentarer
Recent Posts
Archive
Search By Tags
bottom of page